У п'ятому епізоді «Голосу країни» глядачі побачать зіркових радників. Одним з них стане зірковий сопілкар з Волині Тимофій Музичук.

Недільного вечора, 30 вересня, на прихильників проєкту очікує новий етап - «вокальні батли», які вийдуть у оновленому форматі та за новими правилами, пише ВСН.

У новому епізоді «Голосу країни» телеглядачі побачать виступи команд Івана Клименка та Юлії Саніної, а підтримають наставників у нелегкому виборі учасників зіркові радники.

Радником Клименка стане гурт Kalush Orchestra. Допомагати тренеру буде сопілкар та соліст гурту Тимофій Музичук, Килиммен та Саша Таб, який декілька сезонів тому і сам брав участь у «Голосі країни».

«Моїм радником буде гурт, який слухає вся Україна. Вони гастролювали більше ніж у 20 країнах світу і перемогли на Євробаченні і це звісно Kalush Orchestra. З нами сьогодні Тимофій Музичук, людина, яка не тільки співає приспів всім відомої «Стефанії», а і є автором цієї мелодії. Тимофій грає більше ніж на 50 народних музичних інструментах. Допоможе мені і Саша Таб, якого усі знають за піснею «О, мамо». До речі, Саша також брав участь у «Голосі країни» і ось повернувся сюди вже в якості радника. Ось що робить «Голос країни» з вокалістами. Також моїм радником стане КилимМен. Скажу чесно, були кліпи, в яких я був КилимМеном та співав приспів, але зараз з нами основний учасник гурту, тому не будемо розкривати, хто він», - каже Клименко.

Радником Юлії Саніної стала українська співачка та сонграйтерка Jerry Hеil.

«Моєю радницею стала неймовірна дівчина на ім’я Jerry Hail. Вона віртуозна музикантка, вокалістка, мультиінструменталістка, авторка пісень і людина з чіткою позицією. В неї безліч колаборацій, зокрема і з європейськими артистами, тому сподіваюся вона дасть багато вірних порад», - каже Юлія Саніна.