Мешканець Нововолинська скаржиться на власників та орендарів приміщення на вулиці Нововолинській. Нібито вони встановили незаконно знаки та забороняють мешканцям паркувати авто біля свого приміщення.

Про це Юрій Теплюк написав у фейсбуці, - пише Буг.

Він зазначив, що від самого відкриття бізнесу з доставки їжі виникали конфліктні ситуації стосовно парковки, яка розташована на прибудинковій території.

«Ніби це їхня чи то власність, чи то вони цю землю взяли в оренду. Ставили своє авто в поперек парковки, блокували своїм автомобілем автомобілі інших мешканців», – йдеться у публікації.

А згодом, як пише автор, самовільно, нібито з дозволу міської адміністрації, було встановлено дорожній знак 3.21 “Рух заборонено”.

Цей знак служить для організації напрямку дорожнього руху, і для недопущення виїзду на смугу зустрічного руху. Тобто в такому випадку знак встановлений з порушенням ПДР, пише Юрій. Тож він викликав поліцію.

У поліції БУГу розповіли, що дійсно був виклик. Жінка сказала, що має документи на ділянку. Тому справою займеться муніципальна варта. У міській раді буде сформована комісія, яка огляне документи, заміряє земельну ділянку та визначить, чи встановлено знаки законно і, чи можуть інші мешканці вільно користуватися парковкою.