Мешканець з Іванич просить усіх небайдужих долучитись до збору коштів на ремонт автомобіля, якого розбили орки на передовій.

Іван Мазурок прагне відремонтувати пікап, яким рік користувалися на передовій побратими з його підрозділу. Однак нещодавно цей автомобіль розстріляли рашисти, - пише Буг.

Після обстрілу місяць його не могли забрати з позицій. Але днями автівку нарешті вдалося витягнути. Її привезуть в Іваничі, де намагатимуться відремонтувати, а потім знову відправлять на фронт.

“Будемо ремонтувати. Виїхав з лаветою на Харків. Дякую Валерію Демковському за пальне на дорогу в один бік. Хто має змогу, долучіться фінансово на заправку та ремонт машини. Це потужний пікап. Він зробив не одну смерть ворогам. Будемо відновлювати і відправляти назад на фронт”, – зазначив Іван.

Дружина Івана Катерина Бонюк повідомила, що йдеться про пікап, який вона, завдяки допомозі небайдужих придбала бійцям рік тому.

“Рік тому ми назбирали на пікап, памʼятаєте? Рік він відслужив на фронті, а недавно потрапив під обстріл. Плануємо притягнути, відремонтувати і відправити назад хлопцям”, – написала Катя на своїй сторінці у фейсбуці.