У селах Струмівка та Гірка Полонка запланували поточні ремонти доріг. Цьогоріч у Струмівці мають відремонтувати вулиці Готельна та Сільська, а в Гірці Полонці – вулицю Зелена.

Тендери на роботи на сайті держзакупівель оголосили Підгайцівська та Боратинська сільські ради відповідно, - пише ІА Волинські новини.

Очікувана вартість поточного ремонту (аварійно-відновлювальних робіт) асфальтобетонного покриття на вулиці Готельній у Струмівці становить 1,5 мільйона гривень, поточного ремонту (аварійно-відновлювальних робіт) асфальтобетонного покриття на вулиці Сільській у Струмівці – 4,4 мільйона гривень, а поточного ремонту вулиці Зеленої в Гірці Полонці – 1,03 мільйона гривень.

Усі роботи планують завершити до кінця жовтня цього року.

Поточний ремонт вулиць Готельної та Сільської в Струмівці передбачатиме улаштування підстильних і вирівнювальних шарів основи з піщано-щебеневої суміші, улаштування тонкошарового покриття з гарячої асфальтобетонної суміші.

Своєю чергою, поточний ремонт вулиці Зелена в Гірці Полонці включатиме засипання ям щебенево-піщаною сумішшю, улаштування вирівнювального шару та покриттів із гарячої щільної дрібнозернистої асфальтобетонної суміші, укріплення узбіччя щебенево-піщаною сумішшю.

Як ми писали, в Луцькому районі запланували поточний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення С 030840 Цеперів – Баїв – Городище – /Н-17/ від 2,7 до 6,3 кілометра.

Окрім того, поточний ремонт дороги запланували в селі Мирків Луцького району. Там відремонтують вулицю Верхоставська.

Також у Луцькому районі в селі Рудники відремонтують вулицю Центральну, в Озері – вулицю Молодіжну, а в селі Журавичі – вулицю Садову.