Після звільнення Резнікова з посади до парламенту має надійти подання президента про призначення Умєрова новим міністром оборони. 

Про це в прямому етері ГІТу розповів Констянтин Ільченко – це ветеран війни, радник центру стратегічних досліджень.

«Насправді кожного дня на нас очікують якісь скандали та події від яких стає моторошно. Я провів не одне журналістське рослідування стосовно Фонду держмайна і особисто розслідувань, які стосуються голови Фонду держмайна Рустема Умєрова. Останніми днями відбулись події, які реально вибили мене з сідла і я хочу поділитися з вами своїми враженнями: перше – це інтерв’ю Зеленського Наталії Мосейчук, а друга подія – це можливе і скоріше всього реальне призначення Умерова на посаду міністра оборони і відповідно призначення Резнікова послом Великої Британії і третє - подія, яка остаточно мене добила - це рішення Зеленського балатоватися на другий термін.
Щодо Умєрова, то таке ставлення до держави з боку Зеленського свідчить про те, що по-перше, не війна керує державою, як нам намагаються донести лідери громадської думки, політологи - це така постанова, насправді ці призначення щодо Умерова та Резнікова свідчать про одне – Зеленський знає, що він робить. Ці призначення свідомі і вони призначені щоб руйнувати державність України. Це констатація факту. Це корупціонер, який зробив усе для того щоб наша армія досі не мала ракет і навіть амуніції. » , - запевняє пан Констянтин.

Як буде впливати назначення Резнікова послом Великої Британії на імідж України, а також що за собою являє Умеров дивіться у ВІДЕО.