Прапор підняли у Волинському військовому ліцеї імені Героїв Небесної Сотні. Право підняти Олімпійський стяг було надано волинській легкоатлетці учасниці Олімпійських ігор — Ірині Климець. 

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Відділення Національного олімпійського комітету України у Волинській області. 

Олімпійська культура – це мистецтво перемагати перш за все себе, це шлях до миру, згоди і досконалості, це шлях до світлого щасливого життя!

З вітальним словом до присутніх звернувся голова відділення Національного олімпійського комітету України у Волинській області, голова Волинської обласної ради — Григорій Недопад

 «Цей прапор ми не випадково підняли саме у ліцеї, адже цей заклад чи не найбільше уваги приділяє спорту та військовому вишколу, - підкреслив Григорій Недопад. – Вдвічі приємніше, що серед учасників ІV зимових юнацьких Олімпійських ігор є представниця нашого краю. Вірю, що вона здобуде перемогу та прославить Волинь та Україну», - сказав Голова Волинської обласної державної адміністрації. 

Також до урочистості долучилися : голова Волинської обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко, заступник голови відділення Національного олімпійського комітету України у Волинській області, начальник Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, полковник Павло Боснюк, заступник голови відділення Національного олімпійського комітету України у Волинській області, директор Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності, депутат Луцької міської ради Авраменко Андрій, начальник Волинського обласного відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Олександр Манахін,

відповідальний секретар відділення Національного олімпійського комітету України у Волинській області, директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Олександр Хриплюк, учасник Паралімпійських ігор, старший тренер збірної України з футболу серед спортсменів з наслідками ДЦП. Заслужений працівник фізичної культури і спорту України, Заслужений тренер України, Повний кавалер орденів «За заслуги», нагороджений орденом Ярослава Мудрого V і IV ступенів, Почесний громадянин Волині Юрій Тимофеєв.

"Нехай цей Олімпійський стяг стане символом підтримки та єдності всіх українців!", - йдеться у повідомленні.