18 січня в Україні очікується погіршення погодних умов. У різних регіонах країни передбачаються значні опади, сильні пориви вітру та утворення ожеледиці на дорогах.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

Вночі на заході, півночі, у Вінницькій, Полтавській і Харківській областях очікується сніг. На Закарпатті та деяких ділянках Прикарпаття очікується значний мокрий сніг з дощем. Протягом дня в Україні буде дощ, а на північному сході під час дощу може йти мокрий сніг. На Закарпатті прогнозують значні дощі.

На дорогах, крім південних регіонів, очікується ожеледиця. Місцями буде сильний вітер із швидкістю 15-20 м/с. Вночі в Карпатах очікуються пориви вітру до 25 м/с.

Температура повітря в західних і південних областях вночі коливатиметься від +1° тепла до -4° морозу, вдень становитиме +4-9°. На інших територіях країни вночі очікується 5-10° морозу, а вдень - 1-6° тепла. У північно-східних регіонах вночі температура опуститься до 12-17° морозу, вдень - близько 0°.

У Карпатах 18 січня передбачається значний мокрий сніг та хуртовина. Температура повітря вночі буде від 1 до 6° морозу, а вдень від 2° морозу до 3° тепла.

У четвер, 18 січня, в Україні пориви вітру сягатимуть 15-20 м/с. У Карпатах значний сніг і мокрий сніг, хуртовина. На Закарпатті – вночі значний мокрий сніг, вдень – значний дощ. Оголошено I рівень небезпеки, жовтий. 

Погода на Волині

У Луцьку та області 18 січня хмарно з проясненнями. Вночі сніг, мокрий сніг та дощ. Вдень дощ. Вночі та вранці місцями налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний з переходом на південно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура по області вночі 1-6° морозу, вдень 1-6 ° тепла, в Луцьку вночі 1-3° морозу, вдень 3-5° тепла.