У Луцьку 17 січня близько 22 години сталася пожежа в двоповерховому житловому будинку. Вогонь знищив перекриття, стіни, меблі та речі домашнього вжитку. Сім’я, яка проживала у будинку з двома дітьми, опинилася без житла і потребує допомоги.

Про це пише ІА Волинські Новини повідомив друг сім’ї Микола Кравчук.

«В нашого товариша Сергія Зая, який є добровольцем територіальної оборони батальйону оперативного реагування «Луцьк», трапилась біда. Ввечері 17 січня на вулиці Дольна сталась пожежа у будинку, де проживає він із сім’єю. Вигорів весь другий поверх, пошкоджений дах, а весь перший поверх залитий водою внаслідок гасіння пожежі. У результаті сім’я, де ростуть дві маленькі донечки, залишились без місця проживання в холодну пору року. Усіх небайдужих до чужого горя прошу допомогти та долучитись до збору», – розповів Микола Кравчук.

Наразі створено банку, на яку сім’я збирає кошти, щоб відновити будинок (карта Сергія, власника згорілої оселі).

Посилання на банку: https://send.monobank.ua/jar/A9T6dAMMjt

Номер картки банки 5375 4112 1401 0840.

Нагадаємо, повідомлення про пожежу надійшло на лінію 101 о 22:28. Горів цегляний житловий будинок. Пожежа виникла на другому поверсі. Пошкоджене перекриття, стіни та хатні речі. На місці події рятувальники організували 3 ланки ГДЗС. Було залучено 16 вогнеборців та 5 одиниці техніки. Причина загоряння встановлюється. 

Фото: ІА Волинські новини