Зеленський вручив сертифікат на квартиру родині загиблого Героя України Максима Стрижака. Він з сім’єю переїхав у Нововолинськ з Луганщини

Про це повідомляють на сайті Офісу президента, - пише "Еспресо.Захід".

Максим Стрижак приєднався до лав прикордонників у 2005 році. Проходив службу на східній ділянці кордону, брав участь в АТО/ООС, писали на сторінці Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Після повномасштабного російського вторгнення виконував бойові завдання в Луганській, згодом у Донецькій області. Загинув прикордонник торік у січні під Бахмутом від поранень, отриманих в результаті вибуху ворожої міни.

Поховали Максима на Алеї почесних поховань в Нововолинську минулого року.Туди на початку війни з міста Золоте переїхала його сім'я.

За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння Українському народові Максиму Стрижаку присвоєно звання Герой України з удостоєнням ордена "Золота Зірка", на жаль, посмертно. Нагороду дружині та сину військовослужбовця вручив Президент України.