У селі біля Луцька помітили водія у стані сп'яніння перевищив швидкість, патрульні склали на нього адміністративні матеріали.

Подія трапилася сьогодні, о 12-й годині, на автодорозі поблизу села Переспа. Там патрульні, які контролювали швидкісний режим за допомогою лазерного вимірювача TruCAM, зафіксували, що керманич автомобіля марки Seat Alhambra їхав зі швидкістю 110 км/год, – повідомили у волинській патрульній.

А під час перевірки документів у 22-річного водія інспектори помітили ще й ознаки алкогольного сп’яніння. Керманич пройшов огляд на місці події, Драгер показав результат 0, 46 проміле.

«На водія поліцейські склали протокол за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП. Санкція статті передбачає штраф у сумі 17 000 гривень та позбавлення права керування строком на один рік. Також на громадянина винесли постанову за ч. 4 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на п’ятдесят кілометрів на годину) КУпАП. Штраф за це правопорушення становить 1 700 гривень», – йдеться у повідомленні.