Лучанин Руслан Мирославович Тіщенко, уродженець села Кременець, добровольцем піднявся на захист рідної землі, аби його син та дочка, яких виховував разом зі своєю мамою, і маленький онук жили під мирним небом.

46-річний Руслан Тіщенко служив у складі стрілецького батальйону, ніколи не жалівся, що важко, бо як щирий українець, був упевненим: маємо відстояти волю та незалежність рідної України, - йдеться на сайті Рожищенської міської ради.

Сержант Руслан Тіщенко загинув 22 січня 2023 року в районі населеного пункту Василівка Донецької області під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України.

З усіма військовими почестями Героя поховали на Алеї Слави у Рожищі.

«Добродушним, щирим, товариським та відповідальним залишився Руслан Тіщенко у пам'яті усіх, з ким зводило його життя. Війна забирає найкращих, безжально руйнуючи сім'ї, залишаючи важку рану на серці, яку не здатен вилікувати навіть час. Вічна та світла пам'ять лицарю Небесного війська Руслану Тіщенку, котрий заради кожного з нас віддав найдорожче - своє життя! Пом'янімо Героя у цей скорботний день у своїх молитвах!», - йдеться у дописі.

Фото: Рожищенська міська рада