24 січня у низці областей пройде мокрий сніг. На дорогах країни буде ожеледиця.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У середу буде хмарно з проясненнями. Уночі у північних та більшості центральних областей очікується невеликий мокрий сніг. Протягом дня у західних, Вінницькій та Житомирській областях пройде помірний мокрий сніг та дощ. На Закарпатті передбачаються значні опади, на решті території без істотних опадів. На дорогах, крім півдня, місцями ожеледиця.

Вітер південно-західний, сягатиме швидкості до 7-12 м/с. На заході місцями можливі сильні пориви вітру до 15-20 м/с.

Температура повітря протягом доби переважно коливатиметься від 2° морозу до 3° тепла. Уночі на Лівобережжі 1-6° морозу, у східних областях та в Карпатах до 10° морозу. У західних областях температура сягатиме 1° тепла, а в центральних коливатиметься від 1° до 3° морозу.

Вдень на Прикарпатті, Одещині та в Криму очікується 1-6° тепла. На заході температура повітря переважно становитиме 2-4° тепла. У центральних областях очікується до 1-4° тепла, а в східних від 4° морозу до 2° тепла.  

Погода на Волині

У Луцьку та області 23 січня хмарно з проясненнями. Вночі мокрий сніг та дощ, вдень невеликий дощ. Ожеледиця. Вночі та вранці місцями налипання мокрого снігу, місцями ожеледь. Вітер південно-західний, 7-12 м/с, вночі місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень від 1° морозу до 4° тепла.

Фото з відкритих джерел