Варто зазначити, що у стані алкогольного спʼяніння вчиняється більшість правопорушень та злочинів, а також сімейних конфліктів, які супроводжуються зазвичай негативними наслідками.

Про це повідомляють Поліцейські офіцери громади у Волинській області.

Сьогодні кожен повинен робити все можливе для наближення нашої перемоги у війні з рф. На жаль, є особи, котрі не розуміють ситуації, вони дбають лише про себе та свій гаманець. Серед таких – люди, що виготовляють і купують самогон.

Поліцейські офіцери громад Волині перевіряють не лише магазини, а й так звані «точки» можливого виготовлення і продажу самогону. Алкоголь одразу вилучають і знищують - докази на відео.

«Нагадуємо, що покаранню підлягають не лише особи, що виготовляють саморобний алкоголь, а й ті, хто його купує», - йдеться у повідомленні.

Адміністративна відповідальність настає відповідно до статті 177 КУпАП – накладається штраф у розмірі від 1 до 3 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Фото того, як поліцейські вилучають і знищують алкоголь з фейсбук-сторінки Поліцейські офіцери громади у Волинській області