У командному заліку Володимирська ДЮСШ ім. Олексія Зінкевича, вперше в історії волинської легкої атлетики, посіла перше місце серед 42 спортивних шкіл України.

Про це повідомляє Володимирська міська рада.

З 26 по 28 січня у Києві проходив чемпіонат України з легкої атлетики в приміщенні серед юнаків та дівчат 2007-2008 р. н. Участь у чемпіонаті брали вихованці відділення легкої атлетики ДЮСШ ім. Олексія Зінкевича, які окрім Володимир-Волинської громади представляли збірну команду Волинської області.

У підсумку змагань в особистому заліку, вихованці тренерів Віталія Петрука, Олени Петрук, Михайла Захарченка та Валерія Лебедюка, показали високі результати і посіли призові місця: Владислав Балакін – 1 місце (стрибки у висоту, підтвердив норматив відбору на ЧЄ U-18), Максим Рура – 2 місце (семиборство), Володимир Козлюк – 3 місце (стрибки у висоту).

Трішки не вистачило до перемоги Уляні Петрук, яка посіла 4 місце (п’ятиборство), Захар Тимощук – 6 місце (семиборство) та Ален Зейналян – 9 місце (семиборство).

Щодо команди Волинської області, то вона в командному заліку посіла 4 місце серед 24 збірних команд України, поступившись командам м. Києва, а також Чернігівській та Київській областям.

«Вітаємо спортсменів, тренерів всіх причетних до успіху нашої команди! Дякуємо ЗСУ за можливість досягати спортивних результатів», - йдеться у повідомленні.