Під час різдвяних свят віряни кількох парафій Маневицького деканату пожертвували майже 500 000 грн для закупівлі дронів для наших Збройних сил.

Про це повідомили у пресслужбі Волинської єпархії Православної Церкви України.

«Аматорський хор громади Покрови Пресвятої Богородиці с. Серхів (регент Любов Нестерук), два хори парафії Мучениць Віри, Надії, Любові й матері їх Софії селища Маневичі (професійний «Голос душі» – регент Леся Яцук та самодіяльний – регент Любов Тухтарова) славили Христа в Божих домах і ходили з колядками від хати до хати», – йдеться у повідомленні.

Настоятель цих парафій протоієрей Михайло Мельничук розповів інформслужбі єпархії, що православні щедро відгукувалися на їхній спів. Окрім того, вчителі та школярі Маневицького ліцею № 2 зібрали кошти, ждучи колядників. У ліцеї с. Прилісне для цього попередньо провели благодійний ярмарок. Працівники Маневицької багатопрофільної лікарні теж були не з порожніми руками. Кілька підприємців пожертвували значні суми.

Це вже не перший збір на FPV-дрони в цих громадах, каже панотець. А якщо хтось бажає долучитись до акції, може зробити це ще. Картка-ключ до рахунку: 4246001002568107.