Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди на Львівщині – семеро травмованих, з них троє – діти.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці поліції Львівської області.

ДТП трапилась у неділю, 7 січня, близько 12:00, на автодорозі Тернопіль – Львів – Рава-Руська у селі Воля-Висоцька Львівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись автомобілі Ford, яким керував 19-річний житель міста Нововолинськ Волинської області та Opel Vectra під керуванням мешканця Львівщини віком 38 років. Від удару «форд» відкинуло з дороги у кювет, авто перекинулося.

Внаслідок зіткнення за медичною допомогою звернулись семеро осіб: четверо мешканців Волинської області віком від 19 до 58 років та троє мешканців Львівщини – діти віком 7, 10 та 11 років.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Проводиться розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.