Юним волинянам-лижникам Олександру Мосюку та Владиславі Пекні Волинською обласною дитячо-юнацькою спортивною школою для осіб з інвалідністю придбано лижний інвентар з метою якісної підготовки до відповідальних стартів.

Про це повідомляє Центр з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт». Волинь.

Підготовку спортсменів здійснює Заслужений тренер України Микола Білера. Наразі волиняни готуються до чемпіонату України з лижних перегонів серед осіб з порушеннями слуху.

Олександр Мосюк займається лижним спортом вже 2 роки. За цей період хлопець значно покращив свої результати і зупинятися на досягнутому навіть і не думає:

«З усіх видів спорту найбільше мені сподобалися саме лижі, вперше я спробував стати на них у Карпатах і з того часу захопився. Зараз я тренуюся по дві години на день і готуюся до чемпіонату України. Нові лижі мені допоможуть у підготовці. Взагалі, займатися спортом - важливо, щоб ставати сильнішим та бути здоровим», – поділився Олександр Мосюк.

Тож бажаємо спортсменам розвиватися та обіцяємо і надалі підтримувати усіма можливими шляхами, щоб прославляти область та Україну на різноманітних спортивних майданчиках.