Луцький міський голова Ігор Поліщук зустрівся зі спортсменами громади, яким на 2024 рік призначено іменні стипендії.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Відповідно до розпорядження міського голови така фінансова підтримка надається представникам галузі спорту за результатами попереднього року.

У 2024 році стипендії отримають 49 спортсменів, які торік гідно представили громаду на міжнародних змаганнях різного рівня. Зокрема, 30 із них – це переможці та призери змагань із олімпійських видів спорту, 15 – із неолімпійських, 4 – із видів спорту для осіб з інвалідністю.

Ігор Поліщук повідомив присутнім, що у поточному році кількість іменних стипендіатів зросла з 30 до 49 осіб, а розмір стипендії збільшився до із 3200 до 4500 гривень. Провідним спортсменам та їхнім наставникам він ще раз подякував за наполегливу працю та високі результати.

«Незважаючи на повномасштабну війну, ви змогли гідно представити Україну на міжнародних змаганнях. Цим ви продемонстрували не лише власні можливості, а й непохитну віру у нашу перемогу. Сподіваюся, іменна стипендія стане для вас стимулом ще більш інтенсивно тренуватися та перемагати. Щоб український прапор і надалі майорів на найвищих спортивних п’єдесталах світу», – наголосив Ігор Поліщук.