Про масштабну акцію протесту українську сторону попередили польські митники. До кордону прямують фермери з Німеччини, Бельгії, Нідерландів та Франції.

У неділю, 18 лютого, очікується повне блокування руху для вантажних транспортних засобів у пункті пропуску «Ягодин — Дорогуськ», - повідомляє Державна митна служба України.

Як зазначають у дописі, за попередньою інформацією польської сторони, через страйк місцевих фермерів у пункті пропуску «Ягодин — Дорогуськ» буде заблоковано рух вантажних автомобілів в обох напрямках.

В пресслужбі відомства додають, що у неділю, 18 лютого, очікується повне блокування руху для вантажних транспортних засобів в обох напрямках. Для цього до польсько-українського кордону прямують фермери з Німеччини, Бельгії, Нідерландів та Франції, які мають намір взяти участь у масштабній акції протесту.

«Просимо врахувати зазначену інформацію під час планування своїх поїздок», — наголошують у митній службі.

Крім того, у відомстві уточнили, що станом на суботу, 17 лютого, черга на вʼїзд у п/п «Ягодин- Дорогуськ» складає 550 вантажівок, в електронній черзі на виїзд очікує 820 транспортних засобів.