У Луцьку судили росіянина за побиття співмешканки та нанесення їй численних ударів, зокрема розвідним ключем.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду, - пише ІА Волинські новини.

На лаві підсудних опинився уродженець російського Красноярська Олексій С. Чоловік має російське громадянство, вищу освіту та є ФОП.

Вночі 12 грудня минулого року під час конфлікту в квартирі Олексій С. побив жінку, з якою не був у шлюбі, однак тривалий час проживав. Спочатку чоловік вдарив її ногою у спину, внаслідок чого вона впала із ліжка на підлогу. Потім він схопив жінку за волосся та наніс їй понад десять ударів ногами у ділянки верхньої частини тіла, голови та рук.

Але й цього йому було недостатньо. Він потягнув жінку за волосся до коридору, де наніс декілька ударів розвідним ключем та металевим балоном по голові, обличчі та руках, якими потерпіла намагалася закрити обличчя. Далі Олексій С. потягнув її за волосся до ванної кімнати, де ще кілька разів вдарив обличчям об стіну та дзеркало.

В результаті побиття жінка отримала численні тілесні ушкодження, які за ступенем тяжкості відносяться до категорії легких.

Олексій С. під час розгляду справи спочатку визнав вину частково, але у кінці судового розгляду все-таки підтвердив усі обставини побиття, вказавши, що шкодує про скоєне.

Потерпіла своєю чергою в ході допиту просила призначити своєму кривднику найсуворішу міру покарання, однак в кінці судового розгляду вказала, що на суворому покаранні обвинуваченого не наполягає.

Суд визнав Олексія С. винним у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч.2 ст. 125 КК України, та призначив йому покарання у виді чотирьох місяців арешту.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото з відкритих джерел