Сьогодні, 2 лютого, Волинь спільно з усіма регіонами України долучилась до вітання працівників Укрпошти з нагоди 30-річчя компанії. Цього ж дня відбулось представлення нового поштового блоку «Укрпошта завжди поруч з вами» в серії «Героїчні професії».

Про це повідомляє Волинська обласна державна адміністрація.

Блок складають дві марки: «Укрпошта доставляє» та «ЗСУ перемагають». На них зображено пересувне поштове відділення Укрпошти, яке приїхало у населений пункт відразу після його звільнення Збройними Силами України.

«Слава головній пошті країни!», – саме так вітають військові на прифронтових блокпостах машини Укрпошти, віддаючи шану мужності, професійності та героїзму її працівників.

Урочисте погашення марки пройшло одночасно в усіх обласних центрах країни.

Заступник голови Волинської ОДА Олександр Троханенко взяв участь в заході у Луцьку та привітав трудовий колектив Укрпошти з річницею її заснування:

«Вітаю усіх вас з ювілеєм. 30 років – це значний стаж та досвід, який ви напрацювали. Бажаю вашому колективу миру, здоров’я, злагоди, сімейного затишку, і передаю щирі вітання від очільника області», – сказав він, вручаючи подяку голови обласної державної адміністрації.
«Дякуємо, що ви з нами і в роботі, і в радості! Ми дуже цінуємо співпрацю з облдержадміністрацією, яка завжди іде нам на зустріч», – подякувала директорка Волинського регіону АТ «Укрпошта» Валентина Варголяк.
До слова, три волинські відділення Укрпошти увійшли в топ рейтингу діяльності компанії. Вітання отримали колективи відділень № 5, 16 та 24.
«Наші люди – це дійсно люди героїчної професії. Укрпоштівці сьогодні заходять першими в деокуповані території, звільнені міста і села. Надають наші послуги зв’язку, фінансові, навіть довозять продукти у села, куди не їде нічого і люди відірвані від світу. Особливо приємно за визнання наших колективів, які завдяки своїй роботі увійшли в трійку лідерів України. Дякую та пишаюсь вами усіма!», – відзначила пані Валентина.

До відома: тираж блоку «Укрпошта завжди поруч з вами» складає 200 000 примірників, з яких 6100 – неперфорованих з наддруком «Укрпошта 30 років». Тираж конверта «Перший день» становить 40 000 примірників, картки – 96 000. Номінал марок: М = 18 грн (відповідає тарифу на пересилання непріоритетного простого листа масою до 250 г у межах України).

Головне фото Волинська обласна державна адміністрація.