Ніколи не отримувала посвідчення водія, але сіла за кермо напідпитку: у Ковелі патрульні виявили водійку-порушницю.

Про це повідомляє патрульна поліція Волинської області.

Подія сталася на вихідних, що минули. Поліцейські зупинили транспортний засіб Renault за порушення ПДР: його 33-річна керманичка під час руху не користувалася пасивним ременем безпеки. Патрульними було встановлено, що жінка також не має права керувати автомобілем, адже ніколи не отримувала водійське посвідчення. Крім того, вона не пред’явила інспекторам реєстраційний документ на транспортний засіб.

Під час спілкування із водійкою патрульні виявили у неї ознаки алкогольного спʼяніння. Жінка погодилася пройти освідування на місці події. Результат огляду на приладі Драгер становив 2,93 проміле, що перевищує максимально допустиму норму майже у 15 разів.

На громадянку патрульні склали об’єднану постанову за ч. 5 ст. 121 (Порушення правил користування ременями безпеки), ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування), ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі реєстраційного документа на транспортний засіб) КУпАП, а також протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.