Сьогодні, 25 лютого, з ініціативи командування та капеланської служби 100 ОБр група дітей загиблих військових у супроводі своїх мам (загалом 15 осіб) вирушили на Закарпаття.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці 100 ОБр ТрО.

З 26 лютого до 1 березня вони братимуть участь у таборі для дружин та дітей загиблих військовослужбовців, який організовує Інститут зцілення травм.

Програма табору спрямована на емоційне відновлення та реабілітацію після кризи. Для дорослих окремо будуть проведені психологічні лекції з практичною частиною від психологів і групи підтримки. Діти в ігровій формі навчатимуться розуміння та прийняття власних емоцій, а також вчитимуться долати стресові ситуації та проходити складні життєві обставини.

На учасників табору також чекають спільні вечори з розважальною програмою, цікаві ігри та естафети, творчі майстер-класи та нові знайомства.

Участь у таборі для дітей та дружин воїнів є безплатною. Трансфер з Волині на Закарпаття і у зворотньому напрямку забезпечує Волинська обласна військова адміністрація силами ПП «АТП Луцьк».

Фото: фейсбук-сторінка 100 ОБр ТрО