6 березня о 22:00 у Нововолинську невідомий чоловік побив вікна у приватному будинку та розтрощив лобове скло в автомобілі місцевим підприємцям. Хуліган підійшов до паркану приватної території та розбив каменем вікна у двох кімнатах.

Як розповіли підприємці, власники будинку та точок продажу у Нововолинську, чоловік спершу побив вікна у спальній кімнаті, де стояли два дитячих ліжечка, потім побив скло у другій кімнаті, - пише БУГ.

Як розповідає жінка, з 26-го лютого невідомий чоловік в масці та капюшоні руйнує молотком та камінням майно подружжя. Підприємці неодноразово звертались у поліцію, аби віднайти та встановити особу порушника.

8 березня власники транспортного засобу також виявили побите лобове та бокові вікна в автомобілі, котре було припарковане біля брами.

«Будинок, це власність чоловіка. В нас високі забори та відеокамери. Першим розбили вікно у спальні. Там стоїть наше ліжко, і два дитячих ліжечка. Другу кімнату, яку почали бити – це зал. Прилетіло два каміння.
Автомобіль стояв біля воріт власників. Побили лобове і бокові вікна. Власник машини був дома, проте не чув нічого. Вже як вийшов сідати в машину, виявив пошкодження», – розповіла жінка.

Якщо вам відома інформація щодо даної особи або ви стали свідком події, телефонуйте у «102» та звертайтесь у найближче відділення поліції.