В рамках традиційної передвеликодньої толоки «Час (на)дії», працівники департаменту муніципальної варти Луцької міської ради здійснили санітарне прибирання території загального користування починаючи від вулиці Данила Галицького вздовж вулиці Гнідавська. Кожен, хто мав бажання, міг долучитися до масштабного прибирання.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Муніципальної варти.

«З самого ранку робота кипіла на найбільш засмічених ділянках міста, усі працювали завзято та організовано, адже кожен ніс відповідальність за свою територію. Назбирали чимало, що не може не засмучувати, адже через несвідомих, маловихованих та безвідповідальних людей, які засмічують навколишнє середовище, наша планета перетворюється в смітник, у якому згодом жити нам та нашим дітям. Тепер основним завданням є збереження результату спільних зусиль», —  йдеться у дописі.

Департамент муніципальної варти закликає усіх мешканців громади не залишати таку ініціативу без уваги, а також долучитися до прибирання, привівши до ладу своє подвір’я, прибудинкову та прилеглу території.

Бережімо навколишнє середовище, адже чистота довкілля – запорука здоров’я та культури нації. Європейській державі – європейські стандарти чистоти.

Фото: фейсбук-сторінка Департаменту муніципальної варти