Протягом вихідних волинські патрульні виявили та задокументували 16 фактів керування транспортними засобами водіями з ознаками сп’яніння.

Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Волині.

Коротко про декількох з них:

У Ковелі інспектори зупинили авто марки «Мерседес» за порушення ПДР. В ході спілкування із водієм, поліцейські помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Драгер показав 1,37 проміле.

Ще одного нетверезого керманича зупинили під час комендантської години. Він рухався на мотоциклі Geon Unit, а також перебував з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Результат —1,58 проміле.

Також у Ковелі патрульні помітили легковик марки «Опель Комбо», який порушив правила дорожнього руху. Його зупинили та під час спілкування у керманича поліцейські помітили ще й ознаки сп’яніння. Чоловік пройшов освідування на місці. Результат - 2, 84 проміле.

У Луцьку інспектори під час вимірювання швидкості за допомогою приладу Trucam, зупинили транспортний засіб «БМВ», який рухався в населеному пункті зі швидкістю 76 км/год. Також поліцейські помітили у водія і ознаки сп'яніння. Драгер показав 2,06 проміле.

На усіх порушників склали протоколи за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.

Закликаємо керманичів не нехтувати правилами дорожнього руху, бути відповідальними водіями, аби дорожній рух був безпечним для всіх громадян.