На базі колишньої інфекційної лікарні у Володимирі збудуть реабілітаційний центр для військовослужбовців.

Тендер на реконструкцію медичний заклад оголосив на сайті prozorro.gov.ua. Пропозиції учасників приймають до 9 квітня, - пише ІА Волинські новини.

Очікувана вартість робіт – 102 мільйони гривень.

Як вказано в технічному завданні, реконструкція корпусу №1 інфекційного відділення Володимирського ТМО включатиме, зокрема, прибудову, улаштування перекриттів у наявній будівлі, внутрішнє оздоблення, улаштування покрівлі, облаштування атріуму, утеплення фасадів, улаштування басейну, прокладання трубопроводів, облаштування вентиляції, опалення, блискавкозахисту, пожежної сигналізації, влаштування відеоспостереження, встановлення ліфта, облаштування спортивних майданчиків на території тощо.

Усі роботи хочуть завершити до 31 грудня 2024 року.

Гарантійний термін на виконані роботи становитиме не менш як 10 років.

Читати ще: Буде одним із найбільших в Україні: голова Волиньради оглянув будівництво реабілітаційного центру для військових Recovery

Нагадаємо, про плани відкрити реабілітаційний центр у приміщенні колишньої інфекційної лікарні у Володимирі стало відомо торік. На базі майбутнього реабілітаційного центру мають надавати фізичну та психологічну допомогу воїнам.

Як заплановано, оскільки реабілітаційний центр перебувати в структурі Володимирського ТМО і реабілітаційний пакет послуг надходитиме згідно з НСЗК, то послуги надаватимуть військовим з усієї країни.

Гроші на будівництво центру для реабілітації виділятимуть із міського та державного бюджетів. Також залучать грантові кошти.