3 квітня пожежі зафіксовані у Луцькому, Ковельському і Камінь-Каширському районі.

Про це повідомили в ДСНС Волині.

О 02:27 рятувальники разом з працівниками місцевої пожежної охорони ліквідували пожежу в цегляній господарській споруді в с. Мостище Камінь-Каширського району, що виникла близько опівночі, за попередніми даними, через коротке замикання електромережі. Імовірно, з цієї ж причини горіла дерев'яна господарська споруда в селищі Цумань Луцького району. На місці події працювали рятувальники 6 ДПРЧ м. Ківерці та працівники місцевої пожежної охорони селищ Цумань і Олика. Пожежу ліквідували о 07:00.

О 02:58 за допомогою вогнегасника ліквідована пожежа в гаражі, прибудованому до житлового будинку у с. Забороль Луцького району. Вогнем знищений електрощиток та зарядний пристрій до автомобіля. Імовірна причина пожежі — коротке замикання електромережі.

Крім того, у с. Білин на Ковельщині надвечір трапилася пожежа в житловому будинку. Повідомлення на лінію 101 надійшло о 19:08. За викликом до місця події спрямували рятувальників 4 та 19 ДПРЧ м. Ковеля та працівників місцевої пожежної охорони м. Скулин. Перший з підрозділів прибув за викликом о 19:21. Горіння, що виникло всередині будинку, поширилося на стіни, два вікна, хатні речі й побутову техніку, локалізували о 19:51, ліквідували — о 20:27. Працювали дві ланки газодимозахисної служби, на гасіння подавали 2 водяні стволи. Попередня причина пожежі — коротке замикання холодильника.