Соціальні робітники Центру надання соціальних послуг Торчинської громади отримали три велосипеди.

Працівники Центру тепер швидше обслуговуватимуть своїх підопічних і зможуть більше доставляти потрібних речей, адже кожен велосипед має місткий кошик, - пишуть на фейсбук-сторінці громади.

У Ценрі надання соціальних послуг переконані, що отримані велосипеди полегшить роботу соціальним робітникам та надання послуг стане якіснішим.

“Села нашої громади мають великі відстані. Тому такий транспорт допоможе працівникам оперативніше діставатися до людей, які потребують допомоги. Робимо усе необхідне, щоб люди були доглянуті”, – каже директорка центру Ірина Франчук.

Закупівлю двохколісного транспорту здійснили в рамках проекту "Мультисекторальна гуманітарна допомога з урахуванням інвалідності для внутрішньопереміщених осіб (ВПО), репатріантів, ветеранів та приймаючих громад в Україні, що реалізує Національна Асамблея людей з інвалідністю України за фінансової підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини (GFFO), CBM та EDF.

«Це вже вдруге відбулася закупівля велосипедів для соціальних працівників Торчинської громади. Восени, завдяки співпраці з Національною асамблеєю людей з інвалідністю, було закуплено ще три велосипеди», - додають у громаді.