У Старій Вижівці на Волині висадили «Сад Перемоги».

Про це повідомили на фейсбук-сторінці громади.

За ініціативи адміністратора парафії Благовіщення Пресвятої Богородиці УГКЦ отця Володимира Уляна, за сприяння референта еко-бюро Луцького екзархату УГКЦ отця Ярослава Пелиха, Старовижівської селищної ради, в Старовижівському ліцеї була проведена акція «Посади сад Перемоги».

Духівники, учні ліцею, педагогічні працівники, селищний голова Василь Камінський, селищний голова Заболоттівської селищної ради Валерій Свіржевський, заступник Ратнівського селищного голови Сергій Ковч, секретар селищної ради Анатолій Лавринюк висадили понад 20 саджанців сортових яблунь.

Також о. Ярослав Пелих провів бесіду з учнями 6-8 класів про екологічні проблеми України, що виникли внаслідок воєнних дій. Отець Ярослав наголосив на необхідності піклування про чистоту та здоровʼя навколишнього середовища, про правила поведінки в побуті та під час відпочинку.

«Працюємо на нашу Перемогу, вирощуємо свої сади і щодня дякуємо нашим неймовірним Захисникам за можливість працювати на своїй землі!», - йдеться у повідомленні.