Автор документально-історичних проєктів, український журналіст, сценарист та продюсер Акім Галімов завітав до Волинського обласного центру. 

Про візитом та зустріч з відомим медійником розповів історик та археолог Віктор Баюк на своїй фейсбук-сторінці.

«Ранок розпочався разом із давнім другом Акімом Галімовим та його якісним проектом «Реальна історія». На вежі Луцького замку розмовляли про Галицько-Волинську (чи то пак Волинсько-Галицьку) державність, її роль та значення в історії та сучасності», - йдеться у дописі.

Тож незабаром очікуємо розповідь про Луцьк і його значення у минулому в історичному проєкті Акіма Галімова «Реальна історія».

Проєкт «Реальна історія» продюсера Акіма Галімова має на меті протидіяти російській пропаганді, яка викривляє реальну історію України, розвінчувати міфи та відкривати українцям справжні факти про наше минуле. Акім Галімов створює невеликі відео на важливі історичні теми, якими спекулює росія. У серії роликів розповідають, якою була найперша російсько-українська війна та звідки ж насправді з’явилася ідея «братніх народів». Факти у кожному відео перевіряють професійні історики.