1 травня у Володимирі прощались із померлим воїном Ігорем Стецюком, серце якого зупинилось 27 квітня.

48-річний військовослужбовець мав досвід служби в АТО, з літа 2022 року брав участь у відбитті російської агресії проти України під час повномасштабного вторгнення, - повідомили на фейсбук-сторінці Володимирської міської ради.

Чин похорону солдата відбувся у храмі Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії. Під час панахиди отець Євген звернув увагу присутніх на те, що на площі Героїв нашого міста чим далі більшає портретів захисників, що є свідченням великої ціни українців на шляху до Перемоги.

«У надзвичайно важких реаліях війни виборюється наше майбутнє. Дякуємо кожному українцю, який зі зброєю в руках став до оборони України. Вічна пам’ять померлому воїну», – сказав священник.

Від імені міського голови, депутатського корпусу та усієї громади слова співчуття цивільній дружині Ігоря Стецюка, його рідним та друзям висловив начальник відділу з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної і мобілізаційної роботи, цивільного захисту та надзвичайних ситуацій Володимир Атаманчук:

«Взявши зброю до рук, Ігор мріяв про життя у вільній незалежній Україні. Дякуємо йому та схиляємо голови перед нашим захисником. Вічна пам’ять та вічна шана воїну!»

Поховали померлого бійця на Федорівському кладовищі.