Через ремонтні роботи на газопроводі високого тиску на два дні відключать газопостачання майже 140 споживачам у селі Шклинь Луцького району.

Про це повідомляє Волинська філія «Газорозподільні мережі України».

У 27 травня, о 9:00, газовики планують розпочати ремонтні роботи на газопроводі високого тиску в селі Шклинь. За планом роботи триватимуть до 17:00 наступного дня.

Тимчасово від системи газопостачання у селі Шклинь відключать споживачів на таких вулицях: Молодіжна, Садова, Шевченка, Стуса, Баївська, а також село Шклинь Другий – всього 139 споживачів.

«Виходячи з помешкання, перекрийте крани перед газовими приладами! Будьте обережними та дотримуйтесь правил безпеки при використанні газу в побуті!
Для пришвидшення відновлення газопостачання та з метою дотримання вимог Правил безпеки систем газопостачання необхідно забезпечити: усунення виявлених технічних порушень, надання доступу для огляду газопроводів та газових приладів кожного домоволодіння, відповідність встановлених газових приладів проєкту газифікації, наявність актів перевірки та прочищення димових та вентиляційних каналів», – йдеться у повідомленні.

Зазначають, що відновлення газопостачання відбудеться після завершення ремонтно-профілактичних робіт за умови доступу до газового обладнання в помешканнях споживачів.