Волинська область на шостому місці із 20-ти у рейтингу економічної стійкості областей, опублікованому виданням «Ділова столиця». 

Про це повідомляє Волинська ОВА.  

Як повідомляє видання, аналізували інформацію за 2023 рік та перший квартал 2024 року у чотирьох важливих сферах економічного життя: сільськогосподарське виробництво, експорт товарів, прийом в експлуатацію житлових будинків і прийом в експлуатацію нежитлових будівель.

Шосте місце в рейтингу здобула Волинська область!

«Цим своїм досягненням вона завдячує житловому буму. У першому кварталі 2024 року на Волині зафіксовано найвищі по Україні темпи зростання обсягів нового житла: на 75% порівняно з аналогічним періодом минулого року», – йдеться у дописі про Волинь.

Крім того, минулоріч область входила в п’ятірку лідерів за динамікою нежитлового будівництва, показавши зростання майже удвічі. За загальною площею прийнятих в експлуатацію нежитлових будівель Волинська область посіла в 2023 році сьоме місце і зберегла його за підсумками січня-березня 2024 року.

«Вважаю, що це цілком гідна оцінка розвитку нашої області, і перше за все – завдяки людям, які працюють в умовах війни», – прокоментував результати рейтингу начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко.