На початку липня 2023 року Луцька міська рада, в рамках діяльності проєкту Ради Європи «Зміцнення стійкості демократичних процесів через громадську участь під час війни та в післявоєнний період», розпочала роботу над розробкою Стратегії розвитку Луцької міської територіальної громади до 2030 року.

Про це повідомляє Луцька міська рада. 

Процес розробки Стратегії ґрунтувався на двох основних підходах:

територіально-орієнтований − планування розвитку територіальної громади на основі детального вивчення та аналізу можливостей і обмежень для різних населених пунктів громади, підготовку та реалізацію заходів, які матимуть максимальний позитивний вплив на розвиток громади;

безпековий − планування розвитку територіальної громади на основі вивчення та аналізу можливого впливу на ситуацію у громаді та її розвиток у разі загроз з боку російської федерації та Республіки Білорусь.

Тож запрошуємо усіх зацікавлених осіб у розвитку Луцької міської територіальної громади до активного обговорення проєкту Стратегії, внесення зауважень, пропозицій та доповнень.

З проєктом Стратегії розвитку Луцької міської територіальної громади до 2030 року можна ознайомитись за посиланням:

https://www.lutskrada.gov.ua/pages/stratehiia 

Зауваження та пропозиції надавайте у департамент економічної політики Луцької міської ради до 18 липня 2024 року:

через google-форму: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScYK2KSjeiiFi1GfSLByBbXJK3_T8wHr6WIrc-KHjidLPSzqg/viewform

на електронну скриньку: [email protected];

на платформі електронної демократії “E-DEM – Консультації з громадськістю” за посиланням: https://consult.e-dem.ua/consultations/886 

у письмовому вигляді за адресою: каб. № 223 вул. Богдана Хмельницького, 19, м. Луцьк.


Департамент економічної політики, 777 933