20 червня в обласному центрі Волині на території Центру позашкільної освіти відбулося нагородження переможців творчого огляду «Діти за безпечне майбутнє – 2024», організованого для вихованців закладів позашкільної освіти в області. 

Про це повідомили у ГУ ДСНС Волині.

Загалом з районних етапів огляду на обласний відібрано понад 140 робіт в різних номінаціях, з них першість здобули 37 учасників. У своїх витворах учасники зображали роботу рятувальників, їхні будні, правила безпеки життєдіяльності та порядок дій на випадок надзвичайних ситуацій.

Привітати переможців прийшли рятувальники ГУ ДСНС України у Волинській області, посадовці Управління освіти і науки Волинської ОДА , Луцької міської ради, працівники Центру позашкільної освіти, обласного Навчально-методичного центру ЦЗ та БЖД.

Після завершення урочистої частини та нагородження переможців подарунки не завершились. Рятувальники обладнали безпекові локації, де діти та дорослі змогли отримати нові знання та випробувати свої сили у пошуку міни з допомогою металошукача, загасити умовну пожежу водяним стволом та пройти смугу з перешкодами, окрім цього, позитивні емоції діткам дарував Пес Патрон. Діти були дуже задоволені від подарованого свята та натхненні, з новими знаннями та досвідом вирушили додому.

Фото: ГУ ДСНС у Волинській області