Нагороди Президента «За оборону України» отримали рідні бійців Об’єднаної штурмової бригади «Лють» Юрія Стеблянка та Романа Гіренка. Ці поліцейські героїчно загинули, виконуючи бойові завдання з захисту держави.

Про це повідомили у ГУ поліції Волині.

На початку заходу полеглих вшанували хвилиною мовчання. Заступник начальника Департаменту поліції особливого призначення ОШБ «Лють» В’ячеслав Вусінський зазначив, що ці бійці штурмували вогневі позиції противників, бились до останнього подиху і віддавали все, наближаючи перемогу.

«Сьогодні ми впевнено кажемо: ми назавжди здобули незалежність завдяки таким воїнам, як ваші чоловіки, батьки. Дякую вам за Героїв», — сказав він.

Потому дружинам поліцейських Тетяні Стеблянко та Алісі Гіренко відзнаки Президента «За оборону України» вручили очільник Волинської ОВА Юрій Погуляйко та начальник ГУНП у Волинській області Олег Сліпчук.

Нагадаємо, підполковник Юрій Стеблянко працював у кримінальній поліції Ківерець. Загинув на Бахмутському напрямку в грудні 2023 року. Правоохоронцеві було 45 років. Капітан поліції Роман Гіренко ніс службу в Луцькому РУП. Героїчно загинув 23 серпня 2023 року на Донеччині у 31-річному віці.

Фото: ГУ поліції Волині