Волинські правоохоронці затримали правопорушника, який вранці 21 червня розпилив газовий балончик в обличчя працівників ТЦК.

Інцидент стався у селі Липини Луцького району, - про це повідомила речниця ГУ Нацполіції у Волинській області Ольга Бузулук.

Напад здійснив один з двох чоловіків, які під час виконання службових обов’язків працівниками ТЦК не надали документів для перевірки. Він житель села Радомишель Луцького району.

«Під час виконання службових обов'язків працівниками ТЦК двоє молодиків 39 та 41-го років не надали документів для перевірки, нецензурно висловлювалися на адресу військовослужбовців. Один з них розпилив балончик обличчя військових та зник з місця події. Наразі в його діях вбачаються ознаки правопорушення, передбачені ч. 2 ст. 350 Кримінального Кодексу України. Йдеться про умисне заподіяння легкого тілесного ушкодження службовій особі», - зазначила речниця. 

Раніше про напад на військових з ТЦК у Луцьку повідомив Волинський обласний ТЦК та СП.

Там зазначили, що військовослужбовці, на яких напали, брали участь в АТО, а після повномасштабного вторгнення росії в Україну нищили російських окупантів на Донецькому та Луганському напрямках, звільняли Херсонську та Запорізьку області. Потім після тривалої реабілітації військові повернулися продовжувати службу у Луцький ТЦК.