Очільницею КЗ "Рожищенська музична школа" стала Катерина Юріївна Соловйова.

Про це повідомили у Рожищенській міськраді.

28 червня заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Сергій Лясковський та начальник гуманітарного відділу Ігор Кузава завітали у заклад з почесною місією представлення нового керівника та нагородження Почесною грамотою за багаторічну плідну працю на ниві позашкілля уже колишнього директора школи Юрія Сосовського.

Юрій Сосовській віддав Рожищенській музичній школі п'ятдесят років професійної діяльності, сорок з них - директорував у закладі.

Дякуючи Юрію Олександровичу за роки, віддані творчому розвитку підростаючого покоління, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Сергій Лясковський зауважив, що Рожищенська музична школа за цей час дала гідну професійну путівку у життя сотням випускників. Найяскравіший приклад - Катерина Соловйова, новий керівник закладу. 

Юрій Сосовській подякував колективу Рожищенської музичної школи за спільну працю, розуміння та підтримку, за відданість обраній справі.

А нова директорка закладу Катерина Соловйова пообіцяла колегам підтримувати напрацьовані у закладі традиції та переймати досвід свого старшого колеги, адже Юрій Сосовській залишається у колективі на викладацькій посаді.