У суботу, 13 липня, о 10.00 год. у Кафедральному соборі Святої Трійці в Луцьку відбудеться відспівування Футали Юрія Володимировича та Сіліна Віктора Миколайовича.

Про це повідомили у Луцькій міськраді.

Юрій Футула був призваний на військову службу до складу військової частини на посаду навідника 2 механізованого відділення 1 механізованого взводу 7 механізованої роти 3 механізованого батальйону. Загинув 7 липня під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Побєда Донецької області.

Віктор Сілін був призваний на військову службу до складу військової частини на посаду стрільця-номера обслуги десантно-штурмового відділення десантно-штурмового взводу десантно-штурмової роти. Загинув 9 липня під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Дружба Донецької області.

Поховають Юрія Футалу у секторі військових поховань на міському кладовищі у селі Гаразджа, а Віктора Сіліна — на кладовищі села Липини.