У понеділок, 29 липня, селищний голова Юрій Кревський зустрівся з рідними військовослужбовців Торчинської громади, які боронили Україну та віддали своє життя у війні з російськими загарбниками.

Разом із представниками Районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Юрій Михайлович вручив родичам загиблого та зниклого безвісти захисників  державні нагороди, - повідомили на фейсбук-сторінці громади.

За проявлений героїзм, незламність духу і самопожертву заради майбутнього України, Указом Президента України Володимира Зеленського  № 151 від 12 березня 2024 року Андрія Зімича нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно). Орден вручено сину Героя Дмитру Зімичу.

Старший солдат в/ч А4058 Андрій Зімич загинув 10 жовтня 2022 року у населеному пункті Кам'янка Куп'янського району Харківської області, виконуючи військовий обов'язок в бою за Україну. 

Відповідно до Указу Президента “Про відзначення державними нагородами” за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом “За мужність” ІІІ ступеня нагороджено Сергія Хвеня. Орден вручено мамі військовослужбовця Мирославі Йосипівні.

Сергій Хвень був мобілізований у лави Збройних Сил України у липні 2023 року. Зник безвіти 09 лютого 2024 року.

Юрій Кревський висловив співчуття мамі та дружині загиблого захисника Андрія Зімича, побажав терпіння та віри для родини Сергія Хвеня та подякував їм за належне виховання синів, справжніх чоловіків, захисників. 

Вічна Слава Героям України! Їхній приклад завжди буде вписано у нашій пам’яті й на ньому зростатимуть прийдешні покоління.