5 липня минають перші роковини, як відійшов у Вічність Герой з Рожища Сергій Вікторович Іванов.

Спогадами про військового, який з честю та гідністю боронив рідну землю, поділилися на сайті Рожищенської міськради.

Старший солдат, снайпер 14 ОМБр ім. князя Романа Великого Сергій Іванов на позивний Рибачок помер у Волинській обласній лікарні в результаті обширного інфаркту 5 липня 2023 року. Йому було сорок сім.

Після повномасштабного вторгнення рожищанин Сергій Іванов 30 березня 2022 року отримав повістку. Чоловік без вагань пішов у військкомат та став на захист України.

Пройшов пекельні бої під Ізюмом, 25 травня 2022 року отримав перше поранення. Лікування у шпиталі Краматорська покинув завчасно, аби разом з побратимами передислокуватися у Попасне на Дніпропетровщині.

Двічі був контужений.

7 червня під час танкового обстрілу наш земляк отримав важкі поранення, близько двох кілометрів йшов закривавлений, щоб отримати медичну допомогу. У його тілі було 38 осколків.

Сергій Іванов лікувався у шпиталях Краматорська, Дніпра, Львова, Сваляви, Мукачева, переніс чимало оперативних втручань і у квітні 2023-го був комісований з війська за станом здоров’я.

Герой боровся за своє життя, але серце не витримало…

«Сергій Іванов був прикладом справжнього патріота, мужнього воїна, вірного побратима, адже після кожного поранення повертався на фронт, де знову ставав щитом для кожного з нас», - йдеться у дописі.