У Турійській громаді віддали шану загиблому Герою Павлу Дрозду.

Вигуки «Слава Герою!» у сплетінні із передзвоном церковних дзвонів, словами молитов та звуками духового оркестру розривали вечірню тишу села Бобли, огорнутого у скорботу. Молодь, старше покоління і навіть діти віддавали в цей сумний день шану загиблому земляку – воїну-захиснику Павлу Дрозду, - йдеться на фейсбук-сторінці громади.

У перші дні війни – 28 лютого 2022 року він був мобілізований до українського війська. Останній бій Павло прийняв у Покровському районі Донецької області. Другого липня свічка життя воїна згасла… У стрій Небесного легіону він став зовсім молодим, загинув за день до свого дня народження, коли йому мало б виповнитися 31 рік.

У скорботі залишилися родина, побратими і всі, кому був дорогий Павло. Осиротіла Турійщина, осиротіла Україна, втративши справжнього сина, доблесного воїна і захисника.

На колінах, створивши коридор шани, Героя зустрічало село за селом. Павло назавжди повернувся у місцину, де виріс, де усе рідне та знайоме. Повернувся Героєм…

З військовими почестями загиблого воїна провели в останню земну дорогу. За його душу піднеслася спільна молитва, на його честь прозвучав Державний Гімн, тричі «Слава!» і військовий салют.

Не маємо права забути, якою дорогою ціною дається нам воля. Нехай воїн Павло завжди буде у наших серцях і пам'яті як справжній Герой, який віддав усе за свою країну.

Щире співчуття рідним, близьким і побратимам.