Увечері 19 серпня у Володимирі вирувала негода, внаслідок чого було підтоплено приватні обійстя та поламано декілька дерев, які порвали лінії електропередач, однак наймасштабнішим лихом стало пошкодження даху на Ковельській, 104. 

Про це повідомляє Володимирської міської ради. 

Зірвані вітром металеві листи та дерев’яне перекриття потрощило припарковані автівки та балкони сусіднього будинку №102. Від самого ранку 20 серпня у дворі багатоповерхівок почали працювати комунальні служби. Побував на місці й міський голова Ігор Пальонка.

“Місцева влада не залишить мешканців постраждалих будинків у біді, будемо аналізувати цю ситуацію та винесемо пропозицію щодо виділення коштів з місцевого бюджету на черговій сесії, яка відбудеться 28 серпня”, – зазначив міський голова Ігор Пальонка.

Близько обіду територію двору на Ковельській, 102-104, уже майже розчищено від наслідків негоди. Наразі на місці працюють фахівці з обласного центру, які оцінюють обсяги завданої шкоди та оглядають зруйнований дах будинку, що належить ОСББ “Олімпійський”. Зі слів голови цього об’єднання, дах було облаштовано силами та коштом ОСББ понад 10 років тому.

За результатами експертної оцінки будуть зроблені відповідні висновки та складено кошторис робіт. Передбачається, що мешканці, чиє майно постраждало від негоди, отримають часткову компенсацію збитків. Заяву щодо отримання такої допомоги можна написати у ЦНАПі.

Фото Володимирська міська рада.