У День Державного Прапора України, 23 серпня, у Рожищенському ліцеї №4 відбулося урочисте відкриття пам'ятних дошок на честь вірних синів України – вчителя історії Леоніда Павлюка та колишнього випускника Ігоря Боцька.

Церемонія вшанування героїв стала символічною подією в день святкування однієї з найважливіших державних святинь. Герої-добровольці, Леонід Павлюк і Ігор Боцько, стали прикладом мужності та самопожертви, борючись за український стяг та незалежність України, - йдеться на сайті громади.

Леонід Павлюк, досвідчений педагог і патріот, не вагаючись взяв до рук зброю у повномасштабному вторгненні, незважаючи на вік. Його героїзм та відданість захисту рідної землі залишаться в пам'яті учнів і колег.

Ігор Боцько, який також добровільно став на захист країни, пройшов через численні бойові дії і важкі поранення. Його життя трагічно обірвалося через пережиті страждання.

Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам'ять загиблих героїв. Пам'ятні дошки були урочисто відкриті рідними загиблих, які разом із присутніми просили Всевишнього упокоїти душі Героїв та допомогти Україні перемогти у боротьбі за незалежність.