23 серпня в Рожищенській громаді відзначили День Державного Прапора України та 33-ю річницю з Дня Незалежності України урочистими заходами, на яких було вручене ряд відзнак і нагород.

Міський голова Вячеслав Поліщук та представник Другого відділу Луцького РТЦК та СП Борис Омелянчук нагородили військових, медиків, комунальників та волонтерів, - повідомили на сайті міськради.

Відзнаки Головнокомандувача ЗСУ «За незламність» отримали Анатолій і Павло Романіки, Віталій Смаль, Андрій Мерчук та Віталій Зуєв, які пережили ворожий полон. Подякою міського голови були нагороджені працівники медичної галузі Віра Шимчій та Василь Гіляровський, а також комунальні працівники Євген Солоха та Наталія Шевчук.

Завдяки невтомній волонтерській діяльності були відзначені жінки-волонтери з вулиці Любомира Гузара, які, хоч і не змогли бути присутніми на нагородженні, отримали подарунки під час особистого візиту Вячеслава Поліщука.

Під час заходу присутні вшанували пам'ять загиблих Героїв хвилиною мовчання і поклали квіти до пам'ятного знаку Борцям за волю та незалежність України.