Під час перевірки документів прикордонники викрили два псевдоподружжя. Один з чоловіків намагався виїхати за кордон одразу з двома дружинами – справжньою та фіктивною

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Під час перевірки документів у пункті пропуску "Шегині" та "Львів" прикордонники викрили два псевдоподружжя.

Чоловіки за допомогою фіктивних шлюбів із жінками з інвалідністю намагалися виїхати за кордон

У перщому випадку 28-річний уродженець Черкащини одружився на 10 років молодшій за себе жінці з інвалідністю 2-ї групи, щоб виїхати за кордон. Як з’ясувалося, після переправлення чоловіка, вона одразу планувала повернутись в Україну. Скільки чоловік мав заплатити, вона так і не розповіла, та запевняла, що це товариська послуга і вона абсолютно безкоштовна.

Тоді як в пункті пропуску "Львів" викрили псевдоподружжя, яке проявляло й акторську майстерність. До останнього пара трималась за руки та вдавали закоханих. Тоді як в цей самий час справжня дружина чоловіка прямувала на виїзд з України через пункт пропуску "Шегині". Коли ж вона дізналась, що плани чоловіка викрили – повернулась та приїхала до нього.

"Шлюб "пара" уклала наприкінці червня. Незадовго до цього реальне подружжя розлучилось. 42-річного черкасця через кордон прикордонники не пропустили", – додають у дописі.

Оперативні співробітники прикордонного Карпатського загону направили повідомлення до Нацполіції про виявлення ознак кримінального правопорушення.