Нещодавно закінчено ремонт державної автомобільної дороги Т-03-05 Нововолинськ-Іваничі-Павлівка-Локачі на ділянці в селищі Локачі по вул. Січових Стрільців.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Локачинської селищної ради.

Тривалий час ця ділянка була майже непроїзною. Оскільки проблема була дуже гострою, бо по цій вулиці пересуваються автомобілісти всієї громади і не тільки, Локачинською селищною радою було прийняте рішення спонукати Службу здійснити ці роботи всіма доступними методами.

В результаті дискусій було знайдено законний компроміс - частину коштів у вигляді співфінансування ремонту виділяються Локачинською селищною радою та частину фінансує Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області. Свою частку співфінансування з місцевого бюджету у розмірі 300 тис. оперативно було виділено на сесії Локачинської селищної ради у серпні, що дозволило невідкладно почати роботи.

Оскільки роботи Служба проводила в рамках експлуатаційного утримання автодоріг, то ремонтні ділянки не могли перевищувати вказаної нормами площі, відповідно найгірші ділянки були відфрезеровані і заасфальтовані суцільним шаром, а інші ями ліквідовані струменевим методом. До речі ремонт струменевим методом дозволив провести ямковий ремонт і через частину автодороги в межах с.П'ятикори.

Фото: Локачинська селещна рада.