Одна з найвідоміших співачок у світі, американка Біллі Айліш публічно оголосила, за кого голосуватиме на президентських виборах у США 2024 року. Виконавиця заявила, що віддасть голос за представницю Демократичної партії Камалу Гарріс, та пояснила чому.

Напередодні, 17 вересня, у США відбувся Національний день реєстрації виборців. Тепер охочі можуть проголосувати за фаворита ще до старту самих виборів у листопаді, пише УНІАН. 

Айліш разом з братом – продюсером Фіннеасом О'Коннеллом – заявили, що вони вже визначилися з вибором і голосуватимуть за Гарріс та кандидата на пост віцепрезидента США Тіма Волза. Зірки опублікували відео в Instagram, у якому закликали американців підтримати Камалу.

«Сьогодні Національний день реєстрації виборців, і ми просимо вас приєднатися до нас та зайти на iwillvote.com, щоб перевірити свій статус і проголосувати достроково, як це робимо ми. Ми голосуємо за Камалу Гарріс та Тіма Волза», – сказала співачка.

На думку Біллі, саме демократка має обійняти посаду президента, тому що її партія «бореться за репродуктивну свободу, нашу планету і демократію».

За словами О'Коннелла, вони з сестрою категорично проти перемоги конкурента Гарріс – республіканця Дональда Трампа. Артисти вимагають зупинити існування «Проєкту 2025». Згідно з ним, після перемоги президент отримає необмежену владу та запровадить небезпечні для американців реформи.

«Ми не можемо дозволити екстремістам контролювати наше життя, нашу свободу й наше майбутнє. Єдиний спосіб зупинити їх та небезпечний порядок денний «Проєкту 2025» – проголосувати та обрати Камалу Гарріс. Голосуйте так, ніби від цього залежить ваше життя, бо це справді так», – додав брат знаменитості.