У неділю, 1 вересня, жителі Вишнівської громади зібралися, щоб віддати останню шану загиблому військовослужбовцю Василю Забокрицькому.

Церемонія прощання з Героєм відбулася у його рідному селі, де сотні людей прийшли висловити свою скорботу та підтримку родині. Василь Забокрицький віддав своє життя, захищаючи незалежність та суверенітет України, - йдеться на фейсбук-сторінці громади.

Під час церемонії прощання звучали зворушливі слова про його відданість, мужність і любов до Батьківщини. Василь був прикладом справжнього патріота, який не вагався йти на війну заради захисту своєї країни.

Після прощання у місцевому храмі, військовослужбовця поховали на кладовищі у рідному селі, де зібралися його близькі, друзі, односельчани та небайдужі жителі громади.

« Пам'ять про Василя Забокрицького назавжди залишиться у серцях тих, хто його знав і цінував. Важко знайти слова, які могли б полегшити біль втрати. Висловлюємо щирі співчуття родині. Василь Забокрицький віддав найдорожче – своє життя, щоб ми могли жити. Нехай Господь дасть сили його родині пережити цю непоправну втрату. Вічна йому слава та шана», - зазначили у громаді..